Eveniment

Accident cu victime, pe E70, în localitatea Nanov

accidentJoi, 25 iunie a.c., la ora 11.06, pe numărul unic de urgenţă 112, s-a solicitat intervenţia pompierilor militari pentru descarcerarea unor persoane dintr-un autoturism Dacia Logan, implicat într-un accident rutier pe raza localităţii Nanov.

La faţa locului au intervenit rapid un echipaj de paramedici, cu o ambulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alexandria, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman şi un echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere.

La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat faptul că în autoturism erau două persoane rămase blocate, acesta fiind răsturnat pe partea stângă, într-un şanţ, iar alte două persoane, o femeie de aproximativ 25 de ani şi un bărbat de cca. 17 ani, ce prezentau vătămări corporale, erau ieşite din maşină.

Cele două persoane rănite aflate în afara autoturismului au primit primul ajutor din partea paramedicilor, după care au fost transportate de urgenţă la Spitalul Municipal Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru extragerea persoanelor încarcerate, pompierii militari au folosit utilajele de descarcerare din dotarea autospecialei, acestea fiind predate personalului de la Serviciul de Ambulanţă Teleorman.

Este vorba de o femeie, cu vârsta de aprox. 40 de ani, care a primit primul ajutor şi a fost transportată la spital de către o ambulanţă a SAJ Teleorman şi de şoferul autoturismului, George P., de 59 de ani, care după primirea primului ajutor, a refuzat transportarea la spital.

Pentru stabilirea împrejurărilor şi efectuarea cercetărilor ce se impun în astfel de situaţii, cazul a fost preluat de către poliţişti

2 Comments

  1. observator

    Subscriu lui Popa, pentruca este foarte adevarat si solicit institutiilor statului sa-si faca datoria.Nu poti sa-i lasi pe acesti evazionisti care pot fi reperati la toate iesirile din localitate racoland clienti blocand pana si statiile de autobus,nemaivorbind de trotuare!Legi suficiente exista, una legata de acest aspect este foarte recenta,dar autoritatile statului nu-si fac datoria(politia,fiscul)!

  2. Sa cerceteze pentru ca soferul este unul dintr-e multi altii care fac taximetrie clandestina

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.