Acces gratuit la ştrand pentru premianţii din Alexandria

Administraţia Domeniului Public a solicitat unităţilor şcolare din Alexandria şi cluburilor sportive situaţia cu elevii/sportivii care se încadrează în prevederile HCL nr. 212/28.12.2016 şi pot să beneficieze de acces gratuit la ştrand, informează Primăria Alexandria.

Până când vor fi întocmite situaţiile, cei care îndeplinesc criteriile se pot adresa direct ADP pentru eliberarea legitimaţiei, cu o copie a diplomei sau copie a carnetului de note (valabil pentru elevii claselor I – IV, aceştia trebuie să aibă media generală FB). Pentru eliberarea legitimaţiei este necesară şi o fotografie tip buletin, iar după ce se depun toate documentele, legitimaţiile se eliberează la sediul ADP din Alexandria, str. Ion Creangă, bloc F.

Potrivit HCL nr. 212 din 28 dec. 2016 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi functionare a bazelor sportive, beneficiază de gratuitate, pe perioada vacanţelor, elevii şcolilor generale clasele I-VIII şi ai liceelor, cu domiciliul în municipiul Alexandria, care au obţinut Premiul I pentru anul şcolar precedent, precum şi elevii şi sportivii care au obţinut Premiul I, II sau III la olimpiade – faza naţională sau Premiul I, II sau III la campionatele naţionale, europene sau mondiale. (Violeta Mocanu)

3 Comments

 1. Dan says:

  Excrocul asta face 3 lucruri pe an>
  1 tichete de pasti la pensionari
  2 tichete de craciun
  3 ziua orasului cu mici si artificii

  si la restul 4 ani, va da p.. a in brate
  PT ca poate

 2. liviu says:

  Ar trebui ca toti elevii sa aiba un card eliberat de firma lui Nae Tatu decontat de primarie. #REZIST

 3. ion says:

  O MITA ELECTORALA MARCA VICTORAS SPAGAS DRAGUSIN. 3000 de copii din oras au luat Fb inmultit cu votul parintilor ..e ceva.La munca derbedeule.. asfalt .. nivel de traidecent ,magazine de firma in Alexandria.. terase civilizate ,locuri de munca ..MAI DUTE-N PLM cu vrajeala comunista

Leave a Comment

*

code