Social

Absolvenţii, invitaţi să se înscrie în baza de date a AJOFM

locuri-de-muncaMonica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman aduce la cunoştinţă absolvenţilor, promoţia 2014, că se pot înregistra în evidenţa Agenţiilor locale sau Punctelor de lucru, din raza de domiciliu, în termen de 60 de zile, de la absolvirea cursurilor, pentru a beneficia de serviciile de ocupare.

Absolvenţii din promoţia 2014 pot beneficia, gratuit, de informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, stimularea mobilităţii forţei de muncă, participarea la burse ale locurilor de muncă.

Documentele necesare pentru înregistrarea ca persoană în căutarea unui loc de muncă sunt următoarele:act de identitate;act de studiu sau adeverinţă, din care să rezulte data absolvirii; certificat de naştere; adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea “clinic sănătos”.

În fiecare an, angajaţii AJOFM Teleorman, organizează o campanie de informare şi consiliere profesională privind cariera, în rândul claselor din anii terminali, de la nivelul instituţiilor de învăţământ, conform protocoalelor de colaborare încheiate între instituţii.

Până în prezent, au fost vizitate 13 unităţi de învăţământ, 29 de clase. Au răspunsiniţiativei AJOFM, 702 elevi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.