A venit Simionescu director peste capul tuturor?

Dacă zilele trecute a fost lansat, pe surse, zvonul că Adrian Simionescu este posibil să fie secretarul general al PSD Teleorman, nu acelaşi lucru se poate spune despre funcţia pe care o ocupă de mai bine de o săptămână, cea de director comercial la Apa Serv, unde îşi exercită absolut toate atribuţiile funcţiei, poate chiar şi mai mult… câţiva dintre angajaţii de acolo spunând că deja a început să-i cam încurce…  Și, dacă a fost numit în acest post, care nu este unul oarecare, ba din contră, mulţi îl râvnesc, categoric Adrian Simionescu începe să-şi revină.

El nu a fost numit în această funcţie aşa, pe ochi frumoşi, sau pentru că ar fi cel mai bun şi cel mai deştept, că înalt este destul. El a fost înscăunat tot pe line de partid. Și, sigur, nu de deputatul Valentin Boboc sau secretarul de stat, Adrian Gâdea şi preşedinte al PSD Teleorman, cu care Simionescu nu are deloc nişte relaţii de amiciţie, nici cel puţin cât de cât apropiate, cu deputatul Boboc fiind câteodată chiar “la cuţite”.

Ce este curios rămâne faptul că nici un responsabil din actuala structură de conducere a Organizaţiei PSD Teleorman nu şi-a arătat nemulţumirea, cu toate că, cei cu funcţii nu l-ar fi acceptat pe Simionescu director comercial la Apa Serv.

Ca urmare, ce concluzie se poate trage ţinând seama de faptul că Simionescu vrea să fie în partid un membru cu funcţie care să-i dea putere politică, aşa cum, de altfel, a mai fost.  Să înţelegem oare că prin revenirea lui într-o funcţie profesională destul de importantă, înseamnă şi o funcţie de partid pe măsură, respectiv, cea de secretar general al PSD Teleorman?

Nu este exclus să fi fost la stadiul de discuţie chiar ambele funcţii. Oricum, mulţi pesedişti de frunte au fost luaţi prin surprindere de numirea lui Adrian Simionescu în funcţia de director comercial la Apa Serv… (Gh.P.)

4 Comments

 1. Observator says:

  Ti se face sila cand vezi ce se intampla in tara asta,pentruca peste tot este la fel, dar in judetul asta prapadit cum este, se observa mai usor pentruca oamenii se cam cunosc bine intre ei!

 2. Ady says:

  Directorul asta e pe facebook cu poze pe care si le face singur, ranjind tamp !
  Nene Parashiv, spune drept cine te obliga sa publici articole cu prostii de astea !

  • Doctor says:

   L am vazut si eu. Cred ca e bolnav incurabil cu ficatul.
   Sa manance si gura lui ceva, pt ca la treaba nu are curaj nemeni sa il puna.
   Aveti grija, asta cand se imbata mai calca cate unul cu masina.
   Traiasca clanul mustata !

 3. Vali says:

  Merita sa fie sef, nu ? Pe unde a fost nu a facut decat prapad si a fost dat afara : vice la primarua Turnu, vice la consiliul judetean, depuat , patron de firma trimis in judecata pentru furt din impozite, etc.
  E turnatorul prietenilor din psd la seful cel mare.

Leave a Comment

*

code