Eveniment

A încercat să distrugă pânze de păianjen cu o torţă şi a dat foc la casă

Anghel M., din comuna Dobrotești, a reușit în cursul zilei de marţi, 19.08.2014, în jurul orei 07.54, să distrugă o mare parte din locuința sa, după ce a încercat să distrugă pânzele de păianjen de la strașina acoperișului și din podul casei cu o torță.

Solicitați pe numărul unic de urgență 112, pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Dobrotești au ajuns imediat la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Din cauza faptului că în podul locuinței era depozitată o cantitate destul de mare de nutreț, focul a cuprins rapid acoperișul casei, pe o suprafață de cca. 80 mp, dar și mai multe elemente de mobilier, aflate în trei camere de locuit.

Incendiul a fost localizat și lichidat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, după aproximativ o oră, în sprijinul colegilor de la Dobrotești intervenind și pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede.

Valoarea bunurilor distruse, constând în acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 80 mp, un frigider, un televizor, două paturi, un șifonier și tâmplăria de la uși și ferestre, a fost apreciată la suma de 20000 de lei.

Militarii au reușit să salveze mai multe bunuri materiale aflate în interior, anexele gospodărești și locuințele din imediata apropiere, valoarea acestora ridicându-se la peste 40000 de lei.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.