Social

A început testarea elevilor înscrişi în anul I la Şcoala de Arte şi Meserii din Alexandria

În perioada 23-30 septembrie 2013, elevilor înscrişi în anul I la Şcoala de Arte şi Meserii care funcţionează în cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, le vor fi testate abilităţile pentru disciplina pe care doresc să o studieze. Este vorba de elevii înscrişi pentru studiul instrumentelor muzicale şi canto. Doar cei care s-au înscris la disciplina pictură nu vor susţine testarea.

Pentru anul şcolar 2013-2014, Şcoala de Arte şi Meserii din Alexandria organizeazã cursuri pentru urmãtoarele discipline: pian, orgă, vioară, chitară, percuţie şi instrumente de suflat (flaut, saxofon, trompetă, nai, fluier), canto (muzică clasică, uşoară şi populară) şi pictură. Durata studiilor este de 3 ani pentru aproape toate disciplinele, excepţie făcând doar pianul şi vioara, pentru care durata studiilor este de 5 ani.

Potrivit reprezentanţilor Centrului Cultural, taxa anuală de şcolarizare pentru canto şi instrumente muzicale este de 300 lei, iar pentru pictură de 250 lei. Taxa de şcolarizare se poate achita în 2 rate semestriale, prima până la data de 14 octombrie 2013, iar cea de-a doua până la data de 14 februarie 2014.

Cursurile încep la 1 octombrie 2013. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.