Social

A fost acordat titlul de cel mai vârstnic cetățean al Alexandriei

Cel mai vârstnic cetățean al municipiului reședință de județ, potrivit datelor furnizate de Direcția pentru Evidența Persoanelor Alexandria, este Ecaterina Ghiță, o alexăndreancă ajunsă la venerabila vârstă de 101 ani.

Conform tradiției, primarul Alexandriei, Victor Drăgușin a celebrat, și în acest an, evenimentul, prin înmânarea titlului de cel mai vârstnic cetățean al municipiului reședință de județ, însoțit de un buchet de flori.

Primarul Alexandriei spune că a fost o onoare să se afle, preț de câteva clipe, alături de “doamna Ecaterina, care s-a născut la numai un an după Marea Unire”.

“Nu este nimic mai important în viață decât familia. Din sânul familiei poți lupta cu problemele pe care le întâmpini zilnic și poți depăși problemele de sănătate dacă ai sprijin emoțional. Întotdeauna viața te readuce în sânul familiei să îți poți reîncărca bateriile. Familia este ca un copac. Îi tai rădăcinile, copacul moare! Prețuiți-vă părinții și bunicii, fiți alături de cei dragi vouă pentru că astăzi sunt, mâine poate casa este goală (…)

Deși ridurile și slăbiciunea corpului exprimă etatea, sufletul său se menține în continuare tânăr și dornic de a aduce un aport vieții noastre prin sfaturi și vorbe înțelepte.
Vă dorim tuturor, pe această cale, multă sănătate și, fie ca și noi, să ajungem la anii doamnei Ecaterina!”, spune Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.