Violeta Ionescu, candidatul PMP, a câștigat alegerile parțiale de la Olteni

1.572 de alegători din totalul de 2.438 înscrisi pe liste au trecut duminică, 11 iunie, pe la cele două secții deschise în localitatea teleormaneană Olteni. Violeta Ionescu, candidatul PMP la alegerile parțiale, a câștigat scrutinul și și-a adjudecat prima funcție din administrația locală.

Potrivit informațiilor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, la ora 21.00, la închiderea urnelor, prezența la vot, în cele două secții de votare de la Olteni, a fost de 64,48%. De asemenea, pe listele suplimentare au votat 28 de alegători, în timp ce urna mobilă a fost solicitată de 26 de ori.

8 Comments

 1. PREMIER says:

  un ratat a fost inlaturat. felicitari pentru schimbare!

 2. OBSERVATOR says:

  CATE PLANURI ISI MAI FACEA ….. A LUAT-O BINE IN FREZA. IN 3 ANI E ISTORIE. FELICITARI PENTRU CURAJUL DE A CANDIDA PROMARITEI VIOLETA. E TREABA EI CE FACE CU VIATA PRIVATA SI CUM SE IMBRACA. IMPORTANT E SA FACA CEVA PT OLTENI,ALTCEVA DECAT FURTURI,SCANDALURI SI TELEFOANE DATE NOAPTEA LA BETIE FEMEILOR DIN LOCALITATE …

 3. OBSERVATOR says:

  s-a schimbat javra! felicitari oltenari! cate femei frumoase sau nu,a ratat marcusanu..

 4. Felicitari doamna, va dedicam o melodie, Nana Mouskouri-Kukuruuuukukuuuu!!!!

 5. Salam Regheton says:

  O fufa de doi lei, umbla cu fuste mini de i se vede instalatia, si asa uzata, Marcusanu ramane LEGENDA LOCALA!!!!Restul nu conteaza…

 6. ADRIANA says:

  FELICITARI SI COMPLIMENTE LOCUITORILOR COM. OLTENI , JUD. TR. PT. CURAJUL DE A FI LIBERI . FELICITARI SI PRIMARITEI CATALINA IONESCU PT. CURAJUL DE A SE LUPTA CU BALAURUL . SPLENDIDA SPERANTA SI PT. ALTI OAMENI !!!

 7. observator says:

  Si baiatul ala care atunci cand era intrebat despre alegeri si nu dorea sa stea de vorba cu presa spunand ca el are treaba, ca isi organizeaza Campania de alegeri la al “paispilea mandat” oare ce o avea de spus? Probabil ca acum ca numai este ocupat doreste sa “vorbeste”cu presa!

 8. Sandu Teasca says:

  Traiasca PETARDELE ROMANIEI!!!!!

Leave a Comment

*

code