Eveniment

Niciun caz de COVID-19 în Teleorman, în ultimele cinci zile

Cea mai recentă informare a Grupului de Comunicare Strategică de marți, 2 iunie, arată că, la nivelul județului Teleorman, de la debutul epidemiei de coronavirus și până în prezent, au fost confirmate 144 de cazuri de COVID-19, în ultimele cinci zile nefiind înregistrate cazuri noi de îmbolnăvire.

Pe de altă parte, la nivel național până marți, 2 iunie, au fost înregistrate 19.517 cazuri de infecție cu noul coronavirus, de la precedenta raportare fiind confirmate 119 cazuri noi de îmbolnăvire.

Din totalul persoanelor confirmate cu COVID-19, 13.526 au fost declarate vindecate și externate din uitățile medicale în care au fost tratate.

În schimb, până la transmiterea știrii, 1.279 de persoane au decedat după ce au contractat noul coronavirus, transmite Grupul de Comunicare Strategică, între acestea și 11 din județul Teleorman.

În ceea ce privește persoanele aflate în carantină instituționalizată, numprul acestora ajunsese la 7 luni, 1 iunie, în timp ce pentru alte  1.539 a fost luată măsura izolării la domiciliu.

La nivel național, în carantină instituționalizată sunt 2.333 de persoane. Alte 90.103 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

One Comment

  1. va rog sa imi spuneti ce vrea sa insemne aceasta fraza. recititi ce scrieti inainte de a publica!

    ‘În ceea ce privește persoanele aflate în carantină instituționalizată, numprul acestora ajunsese la 7 luni, 1 iunie, în timp ce pentru alte 1.539 a fost luată măsura izolării la domiciliu.’

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.