Eveniment

Și-a luat viața! Un pompier din Alexandria a fost găsit spânzurat

Un pompier, subofițer operativ al ISU „A.D.Ghica” Teleorman, și-a pus capăt zilelor în seara zilei de sâmbătă, 13 ianuarie. Cea care l-a găsit spânzurat în debaraua apartamentului în care locuiau a fost chiar soția sa, după aproape două ore, a declarat Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

Bărbatul era din Alexandria, avea 33 de ani, era căsătorit și nu avea copii. Lucra în cadrul ISU „A.D.Ghica” din anul 2006, iar în activitatea derulată avea rezultate bune și foarte bune, a declarat mr. Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al instituției.

„A fost un șoc pentru noi să aflăm că a recurs la un astfel de gest extrem. Era colegul nostru din anul 2006, își făcea foarte bine treaba, mergea și la stingere, și la descarcerare… Trecuse cu brio testarea psihologică și nu era cunoscut cu probleme medicale. Nu ne explicăm ce anume l-ar fi putut determina să recurgă la asemenea gest, nu era cunoscut ca fiind un om cu probleme”, a declarat mr. Gelu Dragomir.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului Militar, care vor stabili ce anume a stat la baza gestului extrem al bărbatului.(Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Dumnezeu să-i odihnească sufletul

  2. Condoleante familiei indurerate!
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.