Eveniment

Peste 400 de solicitări la Ambulanţă, la final de săptămână – Cinci persoane au fost găsite decedate

417 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 10 noiembrie, ora 00.00 – 13 noiembrie, ora 09.00, iar cinci persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi într-un accident rutier, soldat cu o victimă.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 53, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 34 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 26 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 21 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte şase solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 13 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 10 cazuri psihiatrice, la finalul săptămânii, cu patru cazuri de oameni căzuţi în stradă, dar şi cu o tentativă de suicid.

În ceea ce priveşte persoanele găsite decedate, potrivit informaţiilor furnizate, este vorba despre cinci bărbaţi, cu vârste de 50, 59, 62, 65 şi 87 de ani, din localităţile Alexandria, Albeşti, Zimnicea şi Drăgăneşti Vlaşca. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.