Eveniment

9 cazuri de COVID-19, confirmate în Teleorman

9 cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în numai 24 de ore, astfel că numărul persoanelor cu COVID-19, diagnosticate de la debutul epidemiei și până joi, 30 iulie, a ajuns la 344.

La nivelul întregii țări, au fost confirmate 49.591 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Din totalul celor infectați, 26.609 de pacienți au fost declarați vindecați și alți 4.005, asimptomatici, au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.356 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 526 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, dintre aceștia 25 fiind cazuri din Teleorman.

În unitățile sanitare suport COVID-19, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus este de 7.256, dintre care 402 sunt internate pe secțiile ATI.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.