Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

800 de locuri de muncă sezonieră în agricultură, în Spania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, prin serviciul de ocupare EURES România, organizează selecţia persoanelor aflate în baza de date pentru 800 de locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM, sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, pentru recoltarea căpşunilor, în campania de anul viitor.

Totodată, durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în şase zile, ziua a şaptea fiind zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine C.V. în limba română (model EUROPASS) şi copia actului identitate, se arată într-un comunicat de presă emis de AJOFM Teleorman.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code