Social

748 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă luna trecută cu ajutorul AJOFM

Monica DUMITRESCU

În luna aprilie 2015, 1230 de persoane au fost intrate la măsurile active oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, reuşindu-se încadrarea în muncă a 748 dintre acestea. Cele mai multe persoane, respectiv 574 au fost încadrate prin acordarea serviciilor de mediere a locurilor de muncă vacante. Alte 34 persoane au fost încadrate prin acordarea serviciilor de informare şi consiliere profesională, 17 persoane prin încadrarea ca urmare a absolvirii cursurilor de formare profesională, 36 persoane beneficiare de alocaţii pentru că s-au încadrat în muncă înainte de expirarea şomajului, 9 persoane încadrate prin stimularea mobilităţii forţei de muncă, 8 absolvenţi încadraţi, beneficiari de prima de încadrare, conform art.72(2), din Legea 76/2002 şi 70 persoane încadrate prin subvenţionarea locurilor de muncă.

În vederea creşterii şanselor de ocupare, A.J.O.F.M Teleorman asigură, gratuit, următoarele servicii: informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, stimularea mobilităţii forţei de muncă, bursa locurilor de muncă, caravana ocupării în mediul rural şi în comunităţile de etnie romă, completarea veniturilor salariale ale persoanelor care se încadrează în perioada când beneficiază de indemnizaţie de şomaj.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale sau Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.