Politic

70 de membri în noul BPJ al marelui PNL Teleorman

Vineri, 7 martie 2015, la sediul PNL Teleorman, în prezența copreședinților, Marin Almăjanu și Costel Barbu, a avut loc ședința în cadrul careia s-a stabilit componenţa Comitetului Județean Executiv (CJEX) al PNL Teleorman, format din 25 de persoane. Membrii CJEX au fost desemnați, de fiecare partid care a fuzionat, având în vedere Hotărârea nr. 1 a Consiliului Naţional al PNL din 31.01.2015.

În cadrul aceleiași ședințe, au fost hotărâte măsuri organizatorice și a fost desemnat paritar noul Birou Politic Județean PNL, format din 70 de membri.

În urma stabilirii Comitetului Județean Executiv, liberalii teleormăneni vor demara procedurile de stabilire a Comitetelor Locale Executive la nivel de municipii, orașe și comune.

“Suntem în perioada de acomodare a echipelor, dar obiectivul comun este consolidarea “Dreptei” politicii româneşti. Consolidarea identităţii și a forţei noului PNL Teleorman nu se poate face fără o viziune comună. Partidul Naţional Liberal Teleorman trebuie să fie, înainte de toate, mijlocul principal de socializare politică şi de integrare a tuturor celor implicaţi.

Cu toții am apreciat că 2015 este anul decisiv pentru consolidarea și desăvârşirea noului PNL”, a declarat Maria Stoian, purtător de cuvânt al PNL Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.