Social

55 de locuinţe ANL au fost recepţionate la Alexandria şi urmează să fie repartizate beneficiarilor

Monica DUMITRESCU

Potrivit primarului municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, săptămâna trecută au fost recepţionate cele 55 de locuinţe pentru tineri construite în cadrul Programului ANL în zona Han Pepinieră. Este vorba despre 15 garsoniere şi 40 de apartamente cu 2 camere, repartizate în patru tronsoane cu regim de înălţime D+P+3E / D+P+3E+M amplasate în Str. Dunării în zona menţionată care, conform contractului iniţial, trebuiau recepţionate în octombrie 2014. Acest lucru nu s-a întâmplat din vina constructorului care nu a respectat contractul, spun reprezentanţii primăriei.

Beneficiarii locuinţelor ANL recepţionate săptămâna trecută la Alexandria vor fi primii 55 de tineri aflaţi pe lista de priorităţi aprobată anul trecut în consiliul local al municipiului.

Până acum, în cadrul Programului ANL de construcţii locuinţe pentru tineri destinate închirierii au mai fost finalizate în Alexandria 175 de locuinţe în strada Dunării, Zona sere şi alte 41 de locuinţe în str. Ion Creangă. În Teleorman au fost finalizate în total 706 locuinţe pentru tineri: 220 în Turnu Măgurele, 174 în Roşiorii de Vede, 11 la Zimnicea, 30 la Videle şi 271 la Alexandria.

One Comment

  1. spaga cat este? cati st tineri cu locuri de munca prost platite sau copii caror barosani si spagari se muta in ele primare?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.