Eveniment

5 tineri au ajuns la urgenţă, cu multiple traumatisme, după ce au fost bătuţi la discotecă

S-a întâmplat în comuna Orbeasca, în sat Orbeasca de Jos. Un grup de 4 persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 32 de ani, aflate în incinta discotecii din localitate, au pornit un scandal monstruos, care a constat în lovirea cu pumnii şi picioarele, dar şi cu alte obiecte contondente şi sticle a unui alt grup, format din 5 persoane, printre care şi o fată. Despre această întâmplare, A.I., un tânăr venit la bunici în week-end, ne-a relatat că “un grup de mai multe persoane, cu un anume „Troaca” în frunte, din Lăceni, terorizează

aceste sate. Ultima întâmplare a avut loc în seara de 14 spre 15 februarie, sâmbătă, la „discoteca” din Orbeasca de Jos. Am pus discoteca în ghilimele, deoarece acel loc nu se poate numi discotecă. Este o bodegă, un loc al măcelelor, al înjunghierilor, ceea ce a şi fost în seara respectivă. Acest grup despre care vorbeam mai sus, a intrat cu topoare, cuţite, bâte, şi au măcelărit pur şi simplu 3 tineri din sat. I-a lovit, le-a spart zeci de sticle în cap şi i-a măcelărit cu topoarele”.

Altercaţia a fost confirmată, atât de SMURD, care a preluat o victimă, dar şi de IPJ Teleorman, care a şi intervenit, după ce poliţiştii au fost sesizaţi asupra incidentului de către administratorul localului, P.M. Potrivit SMURD, dar şi IPJ Teleorman, apelul a fost făcut prin 112, în noaptea de 14 spre 15 februarie, la puţin timp după ora 00.00, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD, echipaje al SJA Teleorman, dar şi un echipaj de poliţie pentru a investiga cazul. Echipajul SMURD a preluat un tânăr de 24 de ani, I.N., cu multiple traumatisme, un traumatism toracic şi contuzii la nivelul maxilarului superior şi a fost transportat de urgenţă la UPU Alexandria. De altfel, celelalte patru persoane au fost transportate de urgenţă la spital, cu multiple traumatisme, în vederea acordării de îngrijiri medicale cu ambulanţele de la SJA Teleorman, în timp ce poliţişti teleormăneni au întocmit dosar penal celor 4 persoane care au pornit scandalul pentru tulburarea liniştii publice. În cazul în care persoanele agresate au suferit traumatisme majore şi în funcţie de cercetările poliţiştilor, cei patru pot fi acuzaţi de loviri şi alte violenţe, iar dacă viaţa vreuneia dintre persoanele agresate a fost pusă în pericol cei vinovaţi pot fi acuzaţi de tentativă de omor.

O altă altercaţie, în urma căreia un alt tânăr a ajuns la spital bătut, a avut loc la Lăceni, în seara zilei de 15 februarie, după orele 19.00, oră la care a fost făcut apelul la 112. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.