Social

433 de cazuri de COVID-19 confirmate în Teleorman de la începutul epidemiei

9 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în 24 de ore, conform cifrelor oficiale. Numărul persoanelor din județ care au contractat noul coronavirus, de la debutul epidemiei și până miercuri, 12 august, ajunge, astfel, la 433, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Pe de altă parte, la nivel național au fost confirmate 65.177 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 31.048 de pacienți au fost declarați vindecați și alți 7.026 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.415 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 763 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, pentru județul Teleorman fiind înregistrate 5 astfel de situații, de la precedenta raportare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.