Social

42 de acte de violență înregistrate în unitățile de învățământ din Teleorman, în anul școlar 2019-2020

42 acte de violență au fost înregistrate, în unitățile de învățământ din Teleorman, în anul școlar 2019-2020, acestea fiind sancționate prin observație, avertisment, mustrare scrisă, mutare disciplinară, se arată în raportul privind starea învățământului, întocmit de Inspectoratul Școlar Județean.

„În județul Teleorman, totalul actelor de violență înregistrate în anul școlar 2019 – 2020 nu este semnificativ”, scriu reprezentanții ISJ Teleorman în raportul menționat, deși 41 dintre incidente au fost incluse în categoria „atac la persoană”. În schimb, se menționează în raportul instituției, în anul școlar 2019-2020, nu au existat sancțiuni pentru cadrele didactice din județ.

„În județul Teleorman, totalul actelor de violență înregistrate în anul școlar 2019 – 2020 nu este semnificativ. S-au înregistrat 42 de acte de violență la nivel județean, acestea fiind sancționate prin: observație, avertisment, mustrare scrisă, mutare disciplinară. Pe categorii s-au înregistrat următoarele: atac la persoană, s-au înregistrat 41 de incidente, la categoria atentat la bunuri, 1 incident. De asemenea, menționăm că nu au existat sancțiuni pentru cadrele didactice din județ”, se arată în raportul întocmit de reprezentanții  Inspectoratului Școlar Județean Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.