Politic

400 de liberali teleormăneni vor lua parte la mitingurile din Bucureşti

Au renunţat la formarea unui lanţ uman, programat vineri, 12 iunie, în jurul Palatului Parlamentului în timpul dezbaterii şi votului moţiunii de cenzură, însă liberalii nu renunţă la acţiunile de protest îndreptate împotriva guvernului Ponta.

După căderea moţiunii, Cătălin Predoiu, premierul din umbră al liberalilor, declara că PNL continuă să facă Opoziţie şi nu a renunţat la ideea protestelor în stradă. În acest sens, Partidul Naţional Liberal a solicitat şi a obţinut avize pentru organizarea a două mitinguri în Bucureşti, în 20 şi 26 iunie, la care se aşteaptă aproximativ 50.000, respectiv 20.000 de persoane.

Copreşedintele PNL Cristi Barbu a declarat că liberalii teleormăneni vor participa la acţiunile de protest programate pentru 20 şi 26 iunie, la Bucureşti. Totodată, acesta a mai spus că, din judeţul Teleorman, aproximativ 400 de liberali vor lua parte la mitingurile organizate de PNL împotriva actualei guvernări.

De altfel, proteste au avut loc vineri, 12 iunie, la sediile Instituţiilor Prefectului din ţară, unde liberalii au scandat lozinci prin care au cerut demisia premierului Ponta.

În judeţul Teleorman, acţiunea de protest la care au luat parte liderii PNL Teleorman alături de liberali din toate organizaţiile locale s-a desfăşurat pe platoul din faţa Casei de Cultură, pe toată durata dezbaterii şi votului moţiunii de cenzură. (Violeta Mocanu)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.