Eveniment

350 de solicitări la Ambulanţă în week-end

În perioada 19 – 22 iunie 2015, din cele 350 de solicitări prin care teleormănenii au solicitat intervenţia ambulanţei pentru salvarea de vieţi omeneşti, cele mai multe, 45 la număr, au fost în cazul unor pacienţi care acuzau dureri abdominale ori de spate, cu diverse grade de dificultate. În alte 39 de cazuri, ambulanţele au intervenit pentru durerile de cap (cefalee). Dificultăţile respiratorii, sub mai multe grade, şi tusea au creat probleme unui număr de 27 de pacienţi. La fel s-a întâmplat şi în cazul celor 13 de pacienţi care prezentau sângerări. Şi în cazul acestora, ambulanţele au intervenit la timp, astfel încât pacienţii nu au suferit şi alte complicaţii.

În acest sfârşit de săptămână, ambulanţele au mai intervenit şi în cazul a 24 de copii care acuzau diverse probleme, 9 cazuri de leşin, 7 accidente vasculare cerebrale, 5 cazuri în care persoanele acuzau dureri toracice şi pentru 4 persoane inconştiente.

De asemenea, ambulanţa a participat şi la preluarea victimelor de la 5 accidente rutiere, care au avut loc în Dobroteşti, Peretu, Gărăgău, Poroschia şi Zimnicea, la fiecare dintre accidente fiind câte o victimă. Din păcate, pentru 5 teleormăneni ambulanţa nu a mai putut interveni, aceştia fiind găsiţi decedaţi. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.