Eveniment

338 de teleormăneni au apelat la Ambulanţă în week-end

Numărul teleormănenilor care au avut nevoie de ajutor medical de urgenţă şi care au apelat la serviciul de urgenţă 112 pentru a chema salvarea a fost de aproximativ 340 de persoane. Cei mai mulţi teleormăneni au suferit de dureri abdominale sau de spate, aproximativ 50 de persoane. De asemenea, în week-end-ul care tocmai a trecut destul de mulţi teleormăneni au ajus la spital cu multiple traumatisme suferite din cauza căderilor sau altor accidente, peste 15 persoane ajungând de urgenţă la camerele de gardă ale spitalelor din judeţ din cauza acestora.

În topul urgenţeleor la salvare, ca de altfel în fiecare zi, cele mai multe solicitări vin din partea persoanelor cu afecţiuni de origine cardiacă, mulţi ajungând la spital cu pusee de tensiune sau palpitaţii. De altfel, pentru 30 de teleormăneni salvarea a fost chemată din cauza faptului că aceştia au suferit accidente vasculare cerebrale, alţii au acuzat dureri toracice sau dificultăţi de respiraţie.

În ceea ce priveşte numărul copiilor bolnavi care au ajuns la final de săptămână la spital, acesta a fost de 19, iar alte 16 persoane au chemat salvarea pentru că au avut temperatură foarte mare şi greu de stabilizat.

Alte situaţii care au necesitat intervenţia echipajelor de la ambulanţă au fost pentru sincope, obstretică-ginecologie, sângerări sau diabet zaharat. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.