Eveniment

245 de teste COVID-19 efectuate în laboratorul coordonat de DSP/ Niciun caz nou de infecție cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore

245 de teste au fost efectuate, până luni, 11 mai, în laboratorul din sediul DSVSA Teleorman, coordonat de Direcția de Sănătate Publică. Informația a fost furnizată de reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), care transmit și că în centrele de carantină aflate în funcțiune la nivelul județului erau cazate, luni după-amiază, 183 de persoane. În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu și monitorizate, numărul acestora a ajuns la 335.

Pe de altă parte, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, în Teleorman, este de 101, potrivit raportărilor oficiale.

“Forțele de ordine din județul Teleorman continuă să acționeze integrat pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgență și de ordonanțele militare în vigoare, precum și asigurarea pazei centrelor de carantină”, se mai arată în informarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Autoritățile transmit și că, până la publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Curții Constituționale privind declararea neconstituționalității unor prevederi ale O.U.G. nr. 34 din 26 martie 2020 pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, se aplică norma juridică în vigoare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.