Social

240 de teleormăneni vor pleca luna aceasta la tratament prin Casa de Pensii

Pentru seria a 9-a, pensionarilor din judeţul Teleorman le-au fost repartizate 240 de locuri cu plecare din 24.06 în staţiuni precum Amara, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Govora, Mangalia, Olăneşti, Pucioasa, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei. Biletele rămase nevalorificate vor fi redistribuite în data de 19.06.2015.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate, iar persoanele care vor pleca în staţiuni trebuie să aibă asupra lor cardul de sănătate activat întrucât accesul la tratament se va face doar pe baza acestui document.

Persoanele care beneficiază de tratamente balneare sunt pensionari ai sistemului public de pensii, asiguraţi ai sistemului public de pensii sau beneficiari ai unor prevederi legale speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament balnear prin sistemul public de pensii şi care dovedesc existenţa unei afecţiuni medicale care să necesite tratament balnear, în conformitate cu prevederile legale. (C.P.)

One Comment

  1. Este de apreciat faptul ca au fost repartizate 240 de locuri teleormanenilor.
    Sa speram ca vor exista controale in respectivele statiuni in vederea depistarii persoanelor care se afla la tratament si nu au nimic comun cu statutul de pensionari !!!!!!!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.