Eveniment

23 de percheziții domiciliare la o grupare specializată în tâlhării din locuințe și furturi

perchezitii-DIICOTPoliția efectuează marți 23 de percheziții domiciliare, în București și Teleorman, și pun în executare 28 de mandate de aducere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea destructurării unei grupări infracționale specializată în tâlhării din locuințe, furturi și distrugeri prin incendiere. „Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi acționat în grup și după verificări anterioare ale victimelor, care erau persoane în vârstă, lipsite de apărare și care dețineau sume de bani. Patru dintre membrii grupării sunt bănuiți că, în noaptea de 11 spre 12 februarie, ar fi sustras 8.200 de lei și 700 de euro dintr-o locuință din județul Teleorman, după ce ar fi imobilizat și lovit un bărbat și două femei, cu vârste cuprinse între 55 și 78 de ani” informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis marți AGERPRES.

De asemenea, membrii grupării sunt bănuiți de comiterea unei tentative de tâlhărie din locuință, a două furturi de autoturisme, precum și de incendierea unui autoturism.

Perchezițiile sunt efectuare de polițiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR, de la Direcția Generală a Poliției Municipiului București și de la IPJ Teleorman, sprijniți de specialiști criminaliști, echipe de intervenții speciale ale Poliției Române și suportul tehnic și operativ al Direcției Operațiuni Speciale, sub supravegherea și coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.