220 de locuri de muncă vacante la nivelul judeţului, în această perioadă

La nivelul judeţului, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 220 de locuri de muncă vacane, puse la dispoziţie de 22 de agenţi economici, în domenii de activitate ca industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, construcţii civile, servicii şi comerţ.

În funcţie de nivelul de instruire, persoanele cu studii superioare au la dispoziţie 31 de locuri de muncă vacante, în timp ce pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt vacante 143 de locuri de muncă, iar pentru persoanele necalificate sunt disponibile 46 de locuri de locuri de muncă.

Totodată, la nivelul judeţului, sunt înregistrate 10 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul alimentaţiei publice, potrivit informaţiilor furnizate de reprezetanţii AJOFM Teleorman.

Defalcat pe agenţii locale/puncte de lucru, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt înregistrate pentru Alexandria, respectiv 217 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 19 agenţi economici (domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, vânzări, construcţii civile, servicii şi comerţ; 31 de locuri pentru persoane cu studii superioare, 140 de locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 46 locuri pentru persoane necalificate).

Pentru Roşiorii de Vede sunt vacante 2 locuri de muncă, oferite de 2 agenţi economici, în domeniul serviciilor, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale, în timp ce pentru punctul de lucru Zimnicea este disponibil un singur loc de muncă în domeniul industrial pentru persoanele cu studii medii şi profesionale. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code