Eveniment

20 de tineri teleormăneni înscrişi în competiţia „Fii prefect pentru o zi!”

Începută pe 12 mai, competiţia care oferă unui tânăr teleormănean scaunul de prefect pentru ziua de 2 iunie a depăşit prima etapă, cea a înscrierilor. Astfel că, până vineri, 22 mai, 20 de tineri cu vârste între 14 şi 19 ani din judeţ au aşternut pe hârtie schimbările pe care îşi doresc să le realizeze în lumea copiilor, precum şi soluţii pentru a le putea duce la îndeplinire.

Odată înscrişi în concurs, misiunea tinerilor s-a încheiat, urmând ca juriul să fie cel care decide care este cel mai bun eseu cu cele mai inspirate idei.

„Lucrările celor care s-au înscris în cursa pentru scaunul de prefect au ajuns la reprezentanţii mass-mediei locale, cei care astfel vor analiza, vor puncta sau vor depuncta, creaţiile adolescenţilor cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, până joi, 28 mai”, a precizat Carmen Daniela Dan, prefectul judeţului Teleorman.

În urma deliberării juriului, unul dintre cei şapte liceeni din Alexandria, şapte din Turnu Măgurele, unul din Roşiorii de Vede, doi din Drăgăneşti Vlaşca, unul din Dracea şi unul din Liţa se va poziţiona în fruntea judeţului pe 2 iunie. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.