Economie

20 de agenţi economici au confirmat până acum participarea la Bursa generală a locurilor de muncă

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Potrivit organizatorilor, până în prezent, pentru acest eveniment, A.J.O.F.M Teleorman a contactat, la nivelul judeţului, în vederea identificării necesarului de forţă de muncă, un număr de peste 700 agenţi economici, iar 20 de angajatori şi-au anunţat participarea.

“La nivelul judeţului Teleorman sunt disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, 230 locuri de muncă, în domenii de activitate, precum: industrial, confecţii textile, agricol, construcţii civile, alimentaţie publică, servicii şi comerţ. Pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt disponibile 151 locuri, pentru persoanele necalificate 78 locuri şi 1 loc pentru persoanele cu studii superioare”, a declarat Iuliana Bădica, purtătorul de cuvânt al AJOFM Teleorman. Aceasta a mai precizat că participanţii la acest eveniment vor lua contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, vor participa la sesiuni de instruire despre cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie, şi se vor informa din materialele cu privire la măsurile active de ocupare, oferite de AJOFM Teleorman.

“AJOFM Teleorman pune la dispoziţia beneficiarilor, în mod gratuit, pachete de servicii de ocupare, care cuprind activităţi de mediere, informare, consiliere şi formare profesională, iar pentru agenţii economici care doresc să angajeze diferite categorii de persoane, acordă subvenţionarea locurilor de muncă, conform legislaţiei în vigoare, a mai spus Iuliana Bădica.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.