Eveniment

19 persoane din județ au fost plasate în carantină sub pază după ce au încălcat măsura izolării

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până luni, 27 aprilie, la nivel național au fost plasate în carantină instituționalizată 2.217 persoane care nu au respectat perioada de autoizolare, se arată în cea mai recentă informare a Grupului pentru Comunicare Strategică. De asemenea, potrivit sursei citate, 168 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

La nivelul județului Teleorman, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman transmite că a fost dispusă măsura carantinării pentru 18 persoane care au încălcat izolarea la domiciliu, de la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr.2 și până în prezent.

Pe de altă parte, și reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi au dispus măsura carantinării forțate pentru încă o persoană care a încălcat izolarea la domiciliu, de la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr.2 și până în prezent.

Toate cele 19 persoane care nu au respectat izolarea și au fost trimise în carantină forțată într-unul dintre centrele din județ, pentru o perioadă de 14 zile, trebuie să-și achite costurile carantinării, prevăd normele legale în vigoare.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.