19 octombrie 2018 – Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează o noua ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, în data de 19 octombrie 2018, începând cu ora 09.00, în Alexandria și la sediul agențiilor locale din Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

Bursa  locurilor  de  muncă  pentru absolvenți reprezintă o oportunitate  pentru  toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale, transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

La bursa locurilor de muncă sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Agenţii economici interesaţi să recruteze personal din rândul persoanelor aflate in căutarea unui loc de muncă, sunt invitaţi să participe la bursa organizată de AJOFM si ne pot contacta la   tel. 0247/310155, fax: 0247/311164 sau e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

Leave a Comment

*

code