Economie

192 de candidaţi pentru cele 109 posturi vacante din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă fiscală Alexandria 3

Peste 1.000 de posturi în cadrul Direcţiei generale antifraudă fiscală sunt scoase la concurs de ANAF, potrivit unui anunţ al instituţiei. Având în vedere că prima etapă, cea de depunere şi selectare a dosarelor de înscriere s-a încheiat deja, candidaţii selectaţi vor susţine, mai departe, proba scrisă a concursului, în data de 19 octombrie 2013. Candidaţii şi-au depus dosarele în perioada 18 septembrie – 2 octombrie, în zilele lucrătoare, la sediul Direcţiei generale a vămilor din Bucureşti.

Mai exact numărul total  al posturilor este 1.181, repartizate la Direcţia de combatere a fraudelor, 280 de locuri vacante şi pentru celelalte structuri ale DGAF au fost scoase la concurs 901 posturi vacante. Pe cele 901 posturi posturi puse la dispoziţie în structurile DGAF s-au înscris aproape 1.700 de candidaţi şi pentru cele 280 de posturi din cadrul Direcţiei de combatere a fraudelor s-au înscris 462 de candidaţi. Fiscul a dat publicităţii şi lista tuturor posturilor scoase la concurs, asta după ce etapa de depunere a dosarelor, cât şi cea de contestare a soluţiilor date la proba de selecţie.

La nivelul judeţului Teleorman, pentru Direcţia de Combatere a fraudelor, pentru Alexandria, au fost scoase la concurs 2 posturi, unul pentru debutant şi celălalt pentru inspector principal, iar numărul celor care s-au încris pentru a le ocupa este de şase, însă doar cinci au fost admişi şi rămaşi în cursă pentru cele două fotolii de inspectori la combaterea fraudelor. Cei cinci alexăndreni care vor să lucreze la Direcţia de combatere a fraudelor au optat doi pe postul de debutant şi trei pentru cel de inspector principal.

Pentru posturile scoase la concurs în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă fiscală Alexandria 3, bătălia este la fel de mare, pe cele 109 posturi câte s-au format şi pentru care se organizează concurs, au fost depuse 204 dosare, dintre care iniţial au fost respinse 13. Dintre aceştia, 8 candidaţi au depus contestaţie, în urma contestaţiei o persoană fiind admisă. Aşadar, în urma contestaţiilor şi a dosarelor declarate admise din prima, au rămas în concurs, 192 de candidaţi pe 109 locuri.

Candidaţii selectaţi vor susţine în 19 octombrie proba scrisă din cadrul concursului la sediile Universităţii POLITEHNICĂ – Bucureşti, din Splaiul Independenţei nr. 313, sector 6, precum şi din bulevardul Iuliu Maniu nr. 1-3, sector 6.

“Accesul candidaţilor în clădire şi, ulterior, în sălile de concurs se va face pe baza buletinului sau a cărţii de identitate sau, in lipsa acestui document în baza paşaportului aflat în termen de valabilitate. Accesul candidaţilor în clădirile unde se vor susţine examenele se va face începând cu ora 08.00”, informează ANAF. Proba scrisă este programată pentru a începe în la ora 10.00. ANAF face şi o recomandare candidaţilor, respectiv aceea ca aceştia să-şi rezerve cel puţin 30 de minute pentru identificarea sălilor de concurs şi îndeplinirea formalităţilor prealabile desfăşurării probei scrise. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.