Eveniment

18 cazuri de COVID-19 confirmate în județ într-o singură zi

Nu mai puțin de 18 cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în numai 24 de ore, astfel că numărul persoanelor cu COVID-19, diagnosticate de la debutul epidemiei și până miercuri, 22 iulie, a ajuns la 250. Precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică dădea, pentru Teleorman, 232 persoane infectate cu noul coronavirus până marți, 21 iulie.

La nivel național, până miercuri, 22 iulie, au fost confirmate 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Din totalul celor infectați, 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și alți 2.693, asimptomatici, au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.030 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, dintre aceștia 12 fiind cazuri din Teleorman.

În unitățile sanitare suport COVID-19, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus este de 5.179, dintre care 293 sunt internate pe secțiile ATI.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.