Social

155 de teleormăneni s-au vindecat de COVID-19/ 7 pacienți diagnosticați pozitiv au fost externați la cerere

155 de persoane dintre cele 218 confirmate cu COVID-19, la nivelul județului Teleorman, de la debutul epidemiei de coronavirus și până în prezent, au fost declarate vindecate și externate, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Potrivit sursei citate, dintre acestea, 118 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede. Totodată, în urma deciziei Curții Constituționale privind neconstituționalitatea unor măsuri împotriva pandemiei de coronavirus, din unitatea suport COVID- 19 din județ, au mai fost externați, la cerere, șapte pacienți diagnosticați pozitiv.

Pe de altă parte, de la debutul epidemiei, la nivelul județului au fost efectuate 4.117 teste COVID-19, dintre care 2.313 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 1.014 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria. Din totalul testelor, 21 au fost efectuate la cerere, potrivit datelor oficiale.

De asemenea, la nivelul județului Teleorman, luni, 20 iulie, 222 de persoane aveau recomandare de izolare la domiciliu din partea Direcției de Sănătate Publică. În carantină instituționalizată nu se mai află nicio persoană.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.