Social

150 de tablete cumpărate de Primăria Vitănești pentru elevii din localitate

150 de tablete performante, care îi vor ajuta pe elevii ce frecventează cursurile unităților de învățământ de pe raza localității Vitănești să continue procesul educațional în cazul în care cursurile se vor derula online, au fost cumpărate de Primărie. Informația a fost confirmată de Simion Nedea, primarul localității, care spune că achiziția era necesară pentru ca elevii să nu aibă de suferit din cauza înreruperii procesului educațional față în față.

Tablete pentru elevi ar trebui să cumpere fiecare primărie din județ, după ce Guvernul Orban a decis ca responsabilitatea achiziționării echipamentelor electronice și a măștilor și dezinfectanților să cadă în sarcina autorităților locale, urmând ca sumele cheltuite să fie decontate ulterior.

One Comment

  1. Sunteți extrem de superficiali in colectarea de informații…acele biete „tablete” sunt primite de la minister,alocate prin acel program,dar nu asta ar fi nemaiîntâlnită poveste,ci faptul că refuză să le dea elevilor în custodie,pe motiv că nu suntem sau că nu sa declarat starea de… urgență…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.