Eveniment

150 de cazuri de COVID-19 confirmate în județ/ 131 de persoane s-au vindecat

131 de persoane din cele 150 din județ confirmate cu COVID-19, de la debutul epidemiei, au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale în care au fost tratate, potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman. Dintre acestea, 94 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, unitatea suport COVID pozitiv din Teleorman. În schimb, din totalul persoanelor din județ confirmate pozitiv de testele pentru COVID-19, 11 și-au pierdut viața după ce au contractat virusul.

Pe de altă parte, conform Centrului de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, la nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate în prezent, 2.069 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 19 persoane care sunt în carantină instituționalizată.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 2.537 de teste COVID-19, dintre care 1.387 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 368 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.