Eveniment

15 teleormăneni au fost testați pozitiv la COVID-19 în ultimele 24 de ore

15 noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 au fost confirmate, în Teleorman, în ultimele 24 de ore, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Până miercuri, 22 aprilie, 95 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman, cu 15 mai multe decât la precedenta informare. Pentru marți, 21 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 80 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

De asemenea, în ultimele 24 de ore a fost înregistrat și cel de-al treilea deces la nivelul județului Teleorman, în cazul unui bărbat de 63 de ani, de la Roșiorii de Vede, care suferea și de diabet zaharat tip II și boala cardiovasculară.

Până miercuri, 22 aprilie, la nivel național au fost confirmate 9.710 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 508 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 468 noi cazuri de îmbolnăvire.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.