Eveniment

15 persoane și-au pierdut viața pe drumurile din județ, de la începutul anului

19 accidente rutiere grave, în care și-au pierdut viața 15 persoane și alte șapte au fost grav rănite, s-au produs, pe drumurile din Teleorman, de la începutul anului și până în prezent, transmite Poliția Teleorman.

Cauzele care au stat la baza producerii acestora au fost abaterile comise de  bicicliști, alte preocupări de natură a distrage atenția în timpul mersului, precum și viteza neadaptată la condițiile de drum, arată sursa citată.

Cinci vieți au fost curmate numai la finalul săptămânii trecute, în două accidente rutiere extrem de grave, produse, sâmbătă, la interval de câteva ore, pe DN6, unul la Roșiorii de Vede și un altul între Vitănești și Văceni.

În perioada 6 – 8 iunie, oamenii legii au intervenit la aproximativ 350 de evenimente, dintre care peste 300 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au aplicat nu mai puțin de 65 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și 16 pentru nereguli privind depășirea.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.