Social

14 microbuze şcolare au venit în Teleorman

Monica DUMITRESCU

Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au înmânat vineri, 29 august, la Alexandria, cheile a 14 microbuze şcolare primarilor din tot atâtea localităţi rurale din Teleorman. Problemele transportului elevilor a fost rezolvat astfel, începând cu noul an şcolar, pentru localităţile: Băbăiţa, Crângeni, Călmăţuiu, Crevenicu, Piatra, Măldăieni, Liţa, Gratia, Purani, Sârbeni, Scurtu Mare, Segarcea Vale, Uda Clocociov şi Zâmbreasca. Microbuzele sunt marca Opel, cu 16 +1 locuri şi echipate cu motoare Diesel şi norme de poluare Euro5 şi au dotări ultramoderne de frânare, frânare de urgenţă şi un sistem care permite roţilor să nu patineze. Microbuzele sunt garantate pentru o perioadă de cinci ani.

Cu acestea numărul microbuzelor pentru transport şcolar în Teleorman a ajuns la 89. Alte 16 microbuze au fost promise pentru Teleorman până la sfârşitul anului 2014.

“Vom continua acest proiect cu microbuzele. Este unul din cele mai importante proiecte pentru zona rurală pentru ca toţi copiii să poată să ajungă la şcoală”, a declarat Victor Ponta la Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.