Social

130 de bilete de tratament pentru pensionari, seria 5/2015

Pentru seria a V-a, pensionarilor din judeţul Teleorman le-au fost repartizate 130 de locuri cu plecare din 21 aprilie în staţiuni precum Amara, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Govora, Mangalia, Olăneşti, Pucioasa, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei, Eforie Nord sau Amara.

Biletele sunt pentru perioada 21-25 aprilie 2015. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate.

Persoanele care beneficiază de tratamente balneare sunt pensionari ai sistemului public de pensii, asiguraţi ai sistemului public de pensii sau beneficiari ai unor prevederi legale speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament balnear prin sistemul public de pensii şi care dovedesc existenţa unei afecţiuni medicale care să necesite tratament balnear, în conformitate cu prevederile legale. Pentru obţinerea unui bilet de tratament, solicitanţii trebuie să depună la CJP Teleorman o cerere-tip, însoţită de copie a actului de identitate. Cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet, iar solicitantul poate opta pentru cel mult trei staţiuni. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.