Eveniment

13 incendii la final de săptămână, dintre care patru izbucnite la autovehicule

112 situații de urgență au gestionat salvatorii militari la final de săptămână, diuntre acestea 85 de cazuri vizând paramedicii SMURD, pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale deosebite, transmite ISU Teleorman.

De asemenea, potrivit sursei citate, alte 13 intervenții au fost pentru lichidarea unor incendii, dintre care patru izbucnite la autovehiculele unor persoane, pe raza localităților Fântânele, Roșiorii de Vede, Alexandria și pe DJ 504, alte trei evenimente s-au înregistrat în gospodăriile unor cetățeni, iar șase incendii s-au manifestat la vegetație uscată și gunoi menajer.

Totodată, pompierii militari au intervenit și la trei accidente rutiere produse pe șoselele din județ, pentru asigurarea măsurilor PSI și salvarea persoanelor, în perioada menționată, precum și pentru salvarea unui animal căzut într-un canal. Alte zece misiuni ale pompierilor militari, la finald e săptămână au fost pentru decontaminarea autospecialelor utilizate la transportul persoanelor suspecte ori confirmate cu noul coronavirus.

“Salvatorii ISU Teleorman, alături de celelalte instituții cu rol în managementul situațiilor de urgență generate de noul coronavirus, sunt în continuare în alertă pentru a preveni răspândirea acestui virus și solicită cetățenilor să respecte cu strictețe și responsablitate măsurile impuse de autoritățile centrale și locale”, mai transmit reprezentanții instituției.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.