Social

119 teleormăneni confirmați cu COVID-19, dintre care 92 s-au vindecat

119 cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până joi, 21 mai, cu unul mai mult decât la precedenta informare, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru miercuri, 20 mai, pentru județul Teleorman au fost raportate 118 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

De la începutul săptămânii, la nivelul județului au fost confirmate trei cazuri noi de îmbolnăvire. Tot în această săptămână, mai exact marți, a fost înregistrat și cel de-al nouălea deces provocat de infecția cu noul coronavirus, în cazul unui bărbat de 56 de ani, din Alexandria.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până miercuri, 20 mai, au fost declarate vindecate și externate 92 de persoane, dintre care 55 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede.

Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină funcționale erau cazate, miercuri, 115 persoane, în timp ce numărul persoanelor izolate la domiciliu a ajuns la 577.

Până joi, 21 mai, la nivel național au fost confirmate 17.585 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.581 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 1.151 de persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 198 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.