Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

11 firme din Teleorman, amendate de Fisc cu peste 2,5 milioane de lei

Inspectorii fiscali teleormăneni au verificat, în cursul lunii septembrie a acestui an, 58 de firme, în urma verificărilor, fiind stabilite sume suplimentare de 12,73 milioane lei la bugetul de stat, informază Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Teleorman.

Potrivit sursei citate, sumele suplimentare au constat în diferenţe de impozite şi taxe, accesorii aferente şi amenzi contravenţionale în cuantum de 12,73 milioane lei.

Cele mai mari sume provin din TVA, aproximativ 6,28 milioane de lei, la care se adaugă alte 3,5 milioane de lei din impozit pe profit, dar şi 2,57 milioane de lei pentru 11 amenzi contravenţionale aplicate de inspectorii fiscali.

De asemenea, 120.700 lei provin din dobânzi, 74.080 lei din contribuţii asigurări sănătate, 68.080 lei din impozit pe venit de natură salarială, iar alţi 62.950 lei din alte taxe şi impozite. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code