Eveniment

1.770 de teste COVID-19 au fost lucrate în Teleorman/ Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 104

1.770 de teste COVID-19, dintre care 1.057 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman, au fost efectuat la nivelul județului Teleorman, de la deubutul epidemiei de coronavirus și până miercuri, 3 iunie, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Totodată, în aceeași perioadă, potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman, au fost declarate vindecate și externate 104 persoane, dintre care 67 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede – unitate suport COVID pozitiv.

Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în Teleorman a ajuns la 145, potrivit raportării Institutului de Sănătate Publică de miercuri, 3 iunie. Din totalul persoanelor confirmate, 11 și-au pierdut viața după ce au contractat noul coronavirus.

Pe de altă parte, la nivelul județului Teleorman, miercuri după-amiază, erau monitorizate 1.629 de persoane pentru care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu, iar alte nouă persoane erau în carantină instituționalizată.

“Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor”, mai transmit reprezentanții CJSU Teleorman.

One Comment

  1. miercuri a fost 3 iunie!!! iar nu recitesti inainte de a posta!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.